Re-direct
Image default
Beauty en verzorging

Test: De strijd tegen tandverkleuring met Witter Gebit Whitening Strips en Crest Whitestrips

Tandverkleuring is een veelvoorkomend probleem onder volwassenen. Het kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder het drinken van koffie, thee, wijn en het roken van sigaretten. Gelukkig zijn er verschillende producten op de markt die beloven te helpen bij het verwijderen van verkleuring en het witter maken van de tanden. In dit artikel zullen we de resultaten van onze test van Witter Gebit 3D Whitening Strips en de Crest Whitestrips onthullen en bepalen wat de beste oplossing is voor verkleurde tanden.

Testmethode

Om deze test uit te voeren, hebben we een groep proefpersonen geselecteerd met matig tot ernstige verkleuring op hun tanden. Elke proefpersoon heeft gedurende twee weken elk product gebruikt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Na de twee weken hebben we de tanden van elke proefpersoon beoordeeld en beoordeeld op basis van hoeveel verkleuring was verwijderd.

Resultaten van Crest Whitestrips

Crest liet ook goede resultaten zien in onze test. Hoewel de verbeteringen iets minder opvallend waren dan bij Crest Whitestrips, rapporteerden de meeste proefpersonen nog steeds een verbetering van twee tot drie tinten. Een goed punt van Crest was dat het een frisse mint smaak heeft en dat er geen restjes gel achterbleven na slechts een enkele keer de mond spoelen met water. Onder de proefpersonen waren helaas wel een paar meldingen van lichte gevoeligheid van de tanden.

Resultaten van de Witter Gebit 3D Whitening Strips

De meeste proefpersonen rapporteerden significante verbeteringen in de kleur van hun tanden na het gebruik van de Witter Gebit 3D Whitening Strips. Bijna alle proefpersonen rapporteerden een opvallende verbetering in de algehele witheid van hun tanden. Sommigen rapporteerden zelfs een verbetering tot wel vijf tinten. Het enige nadeel van de 3D whitening strips van Witter Gebit was dat er bij sommige proefpersonen nog wat gel achterbleef op de tanden na de behandeling. Een groot voordeel van deze whitening strips was echter dat er geen gevolgen waren voor tandgevoeligheid, wat voor sommige proefpersonen een belangrijk pluspunt was.

De testresultaten op een rijtje

Na het analyseren van de resultaten van onze test, kunnen we concluderen dat beide producten effectieve oplossingen zijn voor het eenvoudig bleken van de tanden. Witter Gebit 3D Whitening Strips lijkt echter de meest effectieve optie te zijn voor degenen die op zoek zijn naar snelle en opvallende resultaten, terwijl Crest een goede keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een meer milde oplossing met een frisse mint smaak.

Aan de andere kant is het belangrijk op te merken dat iedereen anders is en de resultaten kunnen variëren. Daarom is het altijd het beste om te overleggen met een expert voordat je een product koopt en gebruikt. Zij kunnen je de beste aanbevelingen geven op basis van je specifieke tandheelkundige situatie.