Re-direct
Image default
Zakelijk

Een nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken

Een Nieuwe website laten maken zorgt weer voor die frisse wind door het bedrijf. Je laat namelijk een webdesigner eenb prachtig nieuw design samenstellen wat ook echt bij de tijdgeest past van deze tijd. Bovendien is er ook veel veranderd en daarbij komt veel techniek kijken. Als ondernemer heb je geen tijd om dit bij te houden, maar een webdesigner weet precies wat hij of zij moet doen. Vandaag de dag zijn er namelijk duizenden technische mogelijkheden om je website weer net wat sneller te laten presteren. Dit is niet alleen belangrijk voor de klanten, maar vooral ook voor de zoekmachines. Zoekmachines kijken namelijk steeds meer naar de laadtijden, omdat dit zorgt voor het meeste gebruiksgemak.

De oude URL’S weer goed instellen

Een 301 redirect wordt gebruikt voor het aangeven dat een pagina naar een andere pagina is verhuisd op de website. Om een goede structuur te behouden is het zeker belangrijk dat je deze inzet voor zowel het gemak van de klanten alsmede de zoekmachine. Dit kun je doen als je bijvoorbeeld een nieuwe pagina opzet voor de oude pagina omdat er veel meer nieuwe informatie beschikbaar is gekomen. De 301 staat juist ervoor dat een pagina permanent verhuisd is. Zo kun je de bezoekers van de oude pagina meteen meenemen naar de nieuwe pagina.

Starten met online marketing

Online marketing is vandaag de dag echt nodig om je bedrijf op de kaart te zetten. Oplages vna kranten en tijdschriften worden steeds lager en de advertentiekosten stijgen. Je kunt dit geld beter besteden voor adverteren in de zoekmachine of socials. Echter zijn er overal wel dingen waarmee je rekening moet houden en op deze manier kun je een stuk goedkoper, maar vooral gerichter adverteren. Om een lang verhaal kort te maken zorgt een online marketeer ervoor dat je het maximale haalt uit een minimaal budget.