Re-direct
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up, een uitkomst voor iedereen

Wat is permanente make-up precies? Bij permanente make-up wordt er pigment toegediend op de gewenste plek, door middel van naaldjes. Je kan bij permanente make-up kiezen uit permanent make-up wenkbrauwen, permanent make-up eyeliner en permanent make-up lippen.

Je kan tussen de 1 en 3 jaar genieten van de permanente make-up, na die tijd gaat de make-up vervagen en is het tijd om het te laten bijwerken. Het grootste voordeel van permanente make-up is dat je er altijd netjes en verzorgd uitziet, je make-up zit namelijk altijd top. Nog een voordeel is de tijdswinst. De tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan het opmaken van je ogen, wenkbrauwen en lippen ben je met permanente make-up niet meer kwijt. Je hoeft er namelijk niets meer aan te doen. Ben jij allergisch voor make-up en baal je ervan dat je om deze reden geen make-up kan dragen? Dan is permanente make-up zeker een uitkomst voor jou. De pigmenten die in de huid worden gebracht zijn zeer veilig en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Bij een goede salon worden alle hygiëne regels perfect nageleefd. Een goede, professionele en vriendelijke salon om permanente make-up te laten zetten is Easy Beauty in ’s Gravenmoer.

Huids- en haarkleur bepalen de kleur van het pigment

De pigmenten voor de permanente make-up zijn er in enorm veel kleuren. Er zit dus altijd een geschikte kleur voor jou bij. Om de juiste kleur te bepalen wordt er gekeken naar je huids- en haarkleur. Of het hier nu gaat om de permanente make-up lippen, ogen of wenkbrauwen, de kleur is belangrijk om een natuurlijk resultaat te krijgen. Voordat de uiteindelijke behandeling begint worden de wenkbrauwen, ogen of lippen ingetekend met gewone make-up. De vorm en de kleur worden op deze manier bepaald. Ook wordt er op gelet of de wenkbrauwen en de eyeliner symmetrisch zijn getekend. Ben je helemaal tevreden? Pas dan zal de permanente make-up gezet worden.

Meestal zijn er 2 behandelingen nodig om de make-up tot een perfect resultaat te krijgen. Tussen de behandelingen zit een aantal weken, zodat de huid rustig de tijd krijgt om goed te genezen.

 

https://www.easy-beauty.nl/