Re-direct
Image default
Beauty en verzorging

Met een DUO set poets je samen je tanden

‘Een DUO set tandenborstels?’, horen we u denken. ‘Is dat dan een tandenborstel met twee uiteinden?’ Nee, zo gek is het gelukkig niet. De DUO set is wel enorm praktisch, al zeggen we het zelf. Bij aankoop van een DUO set elektrische tandenborstels op tandenborstelexpert.nl krijgt u namelijk een mooie korting. Dit maakt het aanschaffen van twee elektrische tandenborstels dus een stuk voordeliger. Zo zijn u en uw partner of huisgenoot allebei verzekerd van een stralende glimlach!

Elektrisch poetsen

Meer dan de helft van de Nederlanders gebruikt al een elektrische tandenborstel. Met een elektrische tandenborstel komt u beter bij de moeilijk bereikbare plaatsen, vooral achter in uw mond. De meeste opzetstukjes van elektrische tandenborstels hebben een ronde vorm, waardoor poetsen óm de kies heen u ook een stuk gemakkelijker wordt gemaakt dan wanneer u een handtandenborstel gebruikt. Bovendien wordt tandplak zorgvuldiger verwijderd met een elektrische tandenborstel. Genoeg redenen voor tandartsen om elektrisch poetsen te adviseren. Wij snappen ze wel!

Duurzaam

Elektrisch poetsen is vanzelfsprekend een stuk duurzamer dan poetsen met een handtandenborstel. Een handtandenborstel dient u regelmatig, ongeveer elke drie maanden, te vervangen. Dit geldt uiteraard ook voor het opzetstukje van een elektrische tandenborstel, maar u gooit in dit geval natuurlijk niet de hele tandenborstel weg. Daarbij kunt u ook kiezen voor duurzame, recyclebare opzetstukjes.

DUO set

Nu zijn de meeste elektrische tandenborstels niet goedkoop. Dit is voor veel mensen een reden om toch te blijven poetsen met een handtandenborstel. Wij van Tandenborstelexpert begrijpen dit maar al te goed. Daarom schaft u bij ons tegen een aantrekkelijk tarief twee elektrische tandenborstels aan: onze DUO sets. Op onze website vindt u verschillende voordeelverpakkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een set bestellen voor u en uw partner, maar ook voor combinatiesets bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan een gezinseditie elektrische tandenborstel voor u en uw kind(eren).

Gaat u ook elektrisch poetsen?

U vindt bij Tandenborstelexpert een uitgebreid assortiment elektrische tandenborstels van onder andere Oral-B (zoals de iO-serie, de Genius en de Vitality serie) en Philips (zoals de Sonicare, de Easy Clean en de Daily Clean). Naast elektrische tandenborstels bestelt u ook direct gemakkelijk uw tandpasta, opzetborstels en andere mondverzorgingsproducten zoals mondwater en ragers bij Tandenborstelexpert. Vindt u het hoog tijd worden om over te stappen op elektrisch poetsen? Ontdek ons ruime aanbod op www.tandenborstelexpert.nl. Twijfelt u of heeft u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag!

https://www.tandenborstelexpert.nl/product-categorie/duo-sets/