Re-direct
Image default
Management

I want to start a small business

De eerste fase van het opstarten van een bedrijf is het ontwikkelen van een idee. Als je niet zeker weet wat dat zou kunnen zijn, zijn hier zes creatieve bedrijfsideeën die je zonder geld kunt beginnen. 

 

Verkoop je diensten

De makkelijkste manier om een bedrijf te beginnen zonder geld is door je diensten te verkopen. Zelfs als je een bepaald gebied niet beheerst, betekent beter zijn dan de gemiddelde persoon in iets dat je een bedrijf kunt beginnen dat hen helpt. Begin dus met te kijken naar de dingen die je beter kunt dan de meeste mensen. Verpak die vaardigheden in een dienst, zoals:

 

Freelance schrijven

Virtueel assistent

Sociale media marketing 

Handyman diensten

 

Sluit een dienstenbedrijf niet uit als u niet over een bijzonder sterke set vaardigheden beschikt. Uw tijd is waardevol; drukke mensen betalen vaak een uurtarief om iemand anders taken te laten doen die zij niet willen (of geen tijd voor hebben). Dat omvat taken zoals:

 

Schoonmaken

Huis- of dieroppas

Honden uitlaten

Persoonlijk boodschappen doen

Auto’s wassen

Veel ondernemers schrijven deze kleine bedrijfjes af omdat ze bang zijn dat ze het minimumloon zullen verdienen. Maar dienstverlenende bedrijven kunnen lucratief zijn. Sommige freelance schrijvers verdienen zes cijfers per jaar binnen twee jaar na het runnen van hun bedrijf. Een glazenwasser haalde zelfs de kaap van 250.000 dollar binnen 12 maanden.

 

Dropshipping

Dropshipping is een populair bedrijfsmodel voor ondernemers die zonder geld een klein bedrijfje willen beginnen. Maak gewoon een online winkel en kies een dropshipping leverancier zoals DSers of AliExpress. Wanneer een bestelling wordt gemaakt, zal uw e-commerce platform de orderinformatie doorsturen naar uw leverancier. Het is hun taak om de bestelling te verzamelen, in te pakken en te verzenden naar uw klant.

 

“Als masterstudent had ik niet echt veel besteedbaar inkomen, dus besloot ik te leren hoe ik dropship moest doen. Ik besloot te dropshippen op Wish, omdat daar niet zo vaak over werd gesproken als over dropshipping in je eigen winkel of in Amazon.” -Zaid Shahatit, oprichter van Fighthaus

Het beste deel over dropshipping is dat je met een klein budget aan de slag kunt. In plaats van het kopen van inventaris voordat het wordt verkocht, en het opslaan van die goederen in een duur magazijn, zullen verkopers je alleen kosten in rekening brengen voor de inventaris wanneer je het verkoopt. Ga aan de slag voor $5 per maand met Shopify’s Starter plan. 

 

Afdrukken op aanvraag

De wereldwijde markt voor gepersonaliseerde producten wordt geschat op 38 miljard dollar. Maak gebruik van die mogelijkheid, zelfs als u geen geld hebt om in voorraad te investeren, met een print-on-demand bedrijf.

 

Print-on-demand is het proces van private-labelling van producten (zoals draagtassen, t-shirts, of caps) en de verkoop ervan op een per-order basis. Leveranciers zoals Printful drukken uw ontwerpen op de voorraad, verzenden het naar de klant en rekenen u voor hun service aan nadat u het geld van uw klant hebt ontvangen. 

 

Verkoop handgemaakte goederen

Geef je de voorkeur aan een meer praktische benadering van het starten van een klein bedrijf? Verander je hobby in een bijverdienste door handgemaakte goederen te verkopen via je online winkel of marktplaatsen zoals Etsy. Dit kan omvatten:

 

Kunstwerken

Ambachten 

Juwelen

Huidverzorging 

Houtbewerking projecten

 

 Om extra geld te verdienen als je net begint, kun je je handgemaakte producten verpakken in een abonnementsbox. Het consistente inkomen dat je genereert uit nabestellingen kan worden geherinvesteerd in de productie van nieuwe voorraad, waardoor je startkapitaal hebt zonder externe financiering. 

 

Verkoop digitale producten

Digitale producten kunt u maken en verkopen met alleen een internetverbinding, waardoor ze een uitstekende manier zijn om een online bedrijf te beginnen zonder geld. 

 

Begin met het identificeren van een gebied waarin u meer kennis hebt dan de gemiddelde persoon. Doe vervolgens wat online onderzoek om te zien met welke problemen mensen op dat gebied worstelen. Verpak uw oplossing in een digitaal product, zoals:

 

Ebooks

Online cursussen 

Werkbladen of sjablonen

Het mooie van digitale producten is dat ze schaalbaar zijn. Maak ze één keer en verkoop ze meerdere keren op Shopify met behulp van de Digitale Downloads app. Het is geen wonder dat zoveel ondernemers digitale producten gebruiken als een manier om passief inkomen te verdienen.

 

Word een social media beïnvloeder

Het woord “influencer” is het afgelopen decennium een eigen leven gaan leiden. Meer mensen verdienen geld via sociale media dan ooit tevoren. Het enige wat je nodig hebt is geduld, kennis van sociale media en interessante inhoud om te delen – drie dingen die je gratis kunt doen.

 

Begin met het opbouwen van je social media-aanwezigheid op een populair platform, zoals Instagram of TikTok. Maar ga niet in met de harde verkoop gewoon nog niet. Volgers kunnen geld verdienen als ze weten, leuk vinden en vertrouwen wat je te zeggen hebt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/