Re-direct
Image default
Vervoer en transport

Lees hier de voordelen van het huren van een verhuislift

Verhuizen kan best stressvol zijn. Er zijn zoveel dingen waar u aan moet denken: adreswijzigingen, inpakken en ga zo maar door. En wat als uw meubels te groot zijn om via de trap te tillen? Of dat ze niet door de deur passen, wat dan? Wij van verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben de oplossing! Bij ons kunt u een verhuislift huren. Maar wat is een verhuislift? En wat zijn de voordelen van het huren van een verhuislift? In dit artikel praten wij u bij. Want verhuizen? Geen stress!

Wat is een verhuislift?

Met een verhuislift worden grote objecten eenvoudig naar boven of naar beneden getild worden via een soort ladder tegen de gevel van de woning, die tot maximaal 27 meter kan reiken.
Er bestaan verschillende soorten verhuisliften:

  • Zo is er de mobiele verhuislift, deze zit vast aan een busje. Dit is een wat groter type verhuislift en kan niet overal staan.
  • U kunt ook kiezen voor de GEDA verhuislift. Uw spullen gaan met een bak naar boven via een ladder. Deze lift is geschikt voor smalle straten, maar het duurt wel lang om de lift op te bouwen.
  • Een andere keuze kan een aanhanger verhuislift zijn. Deze lift zit op een aanhanger. Praktisch, want hij kan(bijna)overal staan, maar deze verhuislift is een stuk minder stabiel.

Voor uw veiligheid wordt de verhuislift altijd bediend door één van onze experts. Dat is ook verplicht voor de verzekering. Het type verhuislift wat wij gebruiken kan maximaal 400 kg aan spullen tillen.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift huren?

  • Het scheelt u een hoop tijd: uw spullen zijn sneller boven of beneden dan de verhuizer kan tillen.
  • Geen problemen meer zoals het ontbreken van een lift.
  • De kans dat uw spullen beschadigd raken is kleiner, omdat u niet door een(te) klein trapgat hoeft te wurmen.
  • Het is ook veiliger, omdat verhuizers (of uzelf) minder vermoeid raken door het sjouwen met spullen. Het scheelt ook enorm veel sjouwwerk.
  • U heeft altijd professionals bij uw verhuizing; deze komen bij het huren van de lift.
  • Verhuist u in het weekend? Dan zitten er geen toeslagen op de huur.
  • Voor elke verhuisklus hebben wij van verhuisbedrijf Snelle Jongens een passende lift. Ook geschikt voor spoedverhuizingen.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens kunt u eenvoudig een verhuislift huren. Wij bieden een scherpe prijs, al vanaf 60 euro kunt u er eentje bij ons huren. Ontdek op onze site wat wij voor u kunnen betekenen.
Zorgeloos verhuizen begint bij verhuisbedrijf Snelle Jongens, dus waar wacht u op?

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/