Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Led TL buizen: alle toepassingen op een rij

De TL buizen zijn voor de meesten wel een bekend product. Dit type verlichting wordt door velen geassocieerd met ongezellig, industrieel en fel licht. Inmiddels heeft het oude type – de variant met kwik – en deze heeft plaats gemaakt voor de Led TL buizen. De oude variant bevatte namelijk giftige dampen en zijn daarom ook niet meer te koop. De Led varianten leveren veel meer licht op, kennen meer branduren, knipperen niet en gaan direct aan. De Led TL buizen zijn voor veel doeleinden geschikt en worden daarom op grote schaal gebruikt. In deze blog worden de verschillende toepassingen toegelicht.

 

De perfecte verlichting voor in een magazijn

Led TL buizen zijn de lampen die precies voldoen aan de verwachtingen en vereisten van het verlichten van een magazijn. Omdat een magazijn groot is, vaak gekenmerkt wordt door stellingen en veel gangpaden, is het belangrijk dat de verlichting in de lengte tegen het plafond opgehangen kan worden om zo veel licht te verspreiden. Ook veel branduren en de felheid van het licht zijn vereisten die overeenkomen met de eigenschappen van de Led TL buizen.

 

Voorzie jouw klusschuur van TL buizen

Klussen aan jouw auto, bouwproject of een bepaalde constructie vereist genoeg licht. Naast het bijschijnen met een bouwlamp is het ook belangrijk dat de verlichting aan het plafond voldoende licht afgeeft. Kies dus in deze ruimtes voor Led verlichting om verzekerd te zijn van een goed verlichte ruimte. Wanneer er precieze taken moeten uitgevoerd zoals bijvoorbeeld solderen is dit extra nuttig. Ook zijn TL buizen bestand tegen kou, iets wat geen overbodige luxe is in een schuur of garage.

 

Klaslokalen en openbare ruimtes verlichten

Ook scholen en openbare ruimtes zoals stations worden verlicht met TL verlichting. Een groot voordeel hiervan is dat het licht altijd goed de ruimte verlicht en het tegen een stootje kan. Deze ruimtes worden intensief gebruikt dus ook hier is het belangrijk dat de TL buizen wat langer mee gaan. Bij stations gaat het daarnaast ook nog eens over grote ruimtes waar veel mensen lopen en het belangrijk is om duidelijk te weten welke kant je op moet gaan. Een sterke en felle verlichting is hier dus nodig.

 

Bedrijfspanden

Naast magazijnen zijn er ook andere grote ruimtes in bedrijven die voorzien kunnen worden van TL buizen. Denk bijvoorbeeld aan fabriekshallen, kantoren, koelcellen of ruimtes waar productieprocessen worden uitgevoerd.

 

Heb jij ook een plek die je graag wil voorzien van Led TL buizen? Deze sterke, felle en praktische verlichting is een product wat langere tijd mee zal gaan en gegarandeerd voor genoeg verlichting zal zorgen. Ontdek het ruime assortiment aan Led TL buizen of andere ledverlichting bij Ledlichtstunter. Hier kun je ook terecht voor o.a. spots, dimmers, downlights en nog veel meer!