Re-direct
Image default
Vervoer en transport

Een track en trace systeem tegen dieven

Door gebruik te maken van een werkend track en trace systeem weet je precies waar de auto’s die in jouw bezit zijn zich bevinden en dat maakt het mogelijk om je personeel te controleren of zij zich wel aan de gemaakte afspraken houden, maar daarnaast kan je hiermee ook kijken waar de auto is wanneer deze bijvoorbeeld is gestolen. Het track en trace systeem zorgt ervoor dat het dieven zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt en je kan hiermee dus je voertuig terug vinden, maar ook volgen op een live stream. Je ziet dus precies waar de auto is wanneer jij op de app kijkt en dat maakt het mogelijk je voertuig op te sporen en terug te halen. 

Internationaal

Je voertuig wordt dus beveiligd door middel van een track en trace systeem. Dit wordt ook op de auto geplaatst en zo kan een dief dus van tevoren al zien dat het niet slim is om het voertuig te stelen, omdat hij weet dat hij dan kan worden opgespoord. De app is gemaakt voor over geheel de wereld en niet alleen maar voor in Nederland. Dus wanneer je voertuig is gestolen en deze de grens over gaat kan je deze nog steeds volgen. Dit maakt het wel zo makkelijk om je track en trace systeem bij te houden. 

Zendertje

Het track en trace systeem is een heel klein zendertje die bijna niet te zien is. Het is voor dieven dus moeilijk om deze op te sporen en te verwijderen. Het wordt altijd geplaatst op een andere plek, maar wel op een plek waar dit niet goed te zien is. De app die behoort tot het track en trace systeem geeft je een livestream waardoor je alles kunt zien zoals het op dat moment nauwkeurig gebeurt. Zo’n systeem wordt in eerste instantie natuurlijk niet gebruikt tegen diefstal van een bedrijfswagen, maar dat behoort wel tot de mogelijkheden die je hebt als ondernemer.