Re-direct
Image default
Aanbiedingen

De 3 voordelen van verlichting zonder snoer

Irriteer jij je al maanden aan het snoertje van de verlichting? Je kunt hem nergens achter verbergen en is enorm zichtbaar in de kamer. Het eerste wat gasten opvalt wanneer ze bij je op bezoek komen is het snoertje van de lamp. Je wil dat dit snoertje zo snel mogelijk verdwijnt. Maar wat nou als je helemaal geen last hoeft te hebben van het snoertje? Heb je wel eens nagedacht over verlichting zonder snoer? We hebben de drie voordelen voor je op een rijtje gezet.

 

1. Plaats de lamp waar jij wit

Het voordeel van een lamp zonder snoer is dat je deze kunt neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft nooit na te denken over een bepaald snoertje dat zichtbaar is. Je kunt ze dus overal en in elke situatie gebruiken. Ze zijn ook ideaal voor buitengebruik. Wil je in de zomeravonden graag verlichting? Dan kun je gemakkelijk de lampen van binnen naar buiten te halen.

 

Daarnaast zijn kleinere lampen ook makkelijk mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan zaklamp of lantaarn. Deze kun je goed gebruiken voor kamperen of wandelen. Ze hebben namelijk geen stroombron nodig om licht te kunnen geven.

 

2. Je kunt zelf bepalen welke sfeer je wilt creëren

Verlichting zonder snoer biedt de gebruiker ook flexibiliteit om de helderheid aan te passen. Veel draadloze lampen hebben een instelbare helderheid optie. Denk bijvoorbeeld aan LED plafondspots. Je kunt dan van een afstand bepalen hoe fel je de lampen wil laten branden. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren. Of het nu gaat om een romantische avond thuis of een feestje in de tuin, jij bepaalt de sfeer!

 

3. Lampen zonder snoer zijn veiliger

Draadloze lampen zijn een stuk veiliger dan lampen met een snoer. Ten eerste kun je bij draadloze lampen niet over een snoer struikelen. Maar daarnaast zijn draadloze lampen ook veiliger omdat ze vaak zijn uitgerust met een bewegingssensor. Deze gaan dan automatisch aan wanneer je een beweging maakt. In het donker hoef je dan niet op zoek naar het snoertje om de lamp aan te zetten, maar kun je gewoon langs lopen en is het licht.

 

Daarnaast zijn draadloze lampen ook een stuk veiliger voor huisdieren. Honden en katten zijn vaak erg nieuwsgierig naar snoertjes en kauwen hier dan ook graag op. Wat je zeker niet wil is dat je huisdier een stroomschok krijgt omdat hij het snoer kapot bijt. Bij draadloze lampen is dit niet mogelijk en dus een stuk veiliger.

 

https://led24.fr