Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Het beste deel over voetbal: de dug-outs!

Voor iedereen die ooit deel heeft uitgemaakt van een voetbalteam, is er één ding dat opvalt op het voetbalveld en dat is toch wel echt de dug-out! Of je nu organisator bent of lid bent van een voetbalclub, tussen de wedstrijden door even pauzeren en tot rust kunnen komen in een apart gedeelte is belangrijk. En laat dit nou net de functie zijn van de dug-out! Ontdek in deze blog waarom een dug-out bij jouw voetbalclub niet mag ontbreken.  

Bescherming tegen regen, wind, kou 

Om te beginnen bieden dug-outs bescherming tegen allerlei weersituaties. Op regenachtige dagen is het van onschatbare waarde om ergens te kunnen schuilen voor alle teamgenoten. Het biedt ook bescherming tegen sterke wind en andere minder prettige weersomstandigheden. 

Een strategische plek

Dugouts bieden teams ook de mogelijkheid om tussen de wedstrijden door een band op te bouwen en strategieën uit te werken. Je kunt de tijd nemen om te praten over hoe je denkt dat het spel gaat en erachter te komen hoe je de volgende wedstrijd wilt aanpakken. Het is ook fijn om even met je teamgenoten te kunnen kletsen en ze beter te leren kennen voordat je weer het veld op gaat. De gesprekken die in dug-outs plaatsvinden, behoren vaak tot de meest memorabele onderdelen van elke club ervaring. Omdat de dug-out een afbakening is, heb je minder last van omstanders of geluidsoverlast.

UItstraling en speciale plek

Het valt ook niet te ontkennen dat dugouts er geweldig uitzien! Ze voegen een professioneel tintje toe aan elk voetbalveld en geven leden een gevoel van trots als ze het veld betreden. Bovendien maken ze het gemakkelijker voor leden om elkaar te zien te midden van alle chaos op het veld, omdat iedereen weet waar ze heen moeten tijdens pauzes – precies op deze plek! Tot slot biedt het ook mogelijkheden om hier essentiële spullen achter te laten en creëer je op deze manier ook eigen plekje voor de coach. 

Ben jij ook overtuigd van de meerwaarde van een dug-out? Ontdek dan snel welke dugout van Skor het beste bij jouw club past!

 

https://skor.nl/