Re-direct
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekeraar in uw regio

Zoekt u een zorgverzekeraar die specifiek gericht is op uw regio? Dan kunt u in Gelderland en Overijssel rekenen op de persoonlijke aanpak van Salland. Ons doel is om zorg betaalbaar te maken voor iedereen en om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. We weten precies waar u in de regio terecht kunt voor goede zorg. Maar ook in de rest van het land ontvangt u vergoedingen voor zorg met uw Salland verzekering. En met vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen, kunt u de verzekering samenstellen die bij u past.

De basisverzekering van Salland

Bij Salland zijn we niet uit op het maken van winst. Daarom proberen we onze premie voor de basisverzekering zo laag mogelijk te houden. Bij Salland investeren we liever in goede zorg in onze regio. Dit is immers waar een goede zorgverzekering om draait; de beste zorg zonder de hoofdprijs te betalen. Salland richt zich niet alleen op het bieden van een goede verzekering. We verdiepen ons ook in de zorgsituatie in onze regio. Om op de hoogte te blijven, gaan we in gesprek met verschillende zorgaanbieders. Zo kunnen we afspraken maken over de kosten en weten we waar u het beste terecht kunt voor een bepaalde behandeling. 

Salland tandartsverzekeringen

Salland biedt naast een goede basisverzekering verschillende aanvullende verzekeringen. We hebben er vier samengesteld, zodat u voldoende opties heeft voor een passende verzekering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een tandartsverzekering. Deze kan afgesloten worden naast uw basisverzekering, al dan niet  in combinatie met een aanvullende verzekering. We hebben drie tandartsverzekeringen, met elk een andere dekking per kalenderjaar. De juiste tandartsverzekering kiest u aan de hand van de behandelingen die u denkt nodig te hebben komend jaar. Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij geven u graag advies over de verzekering die bij u past.

Collectiviteitskorting zorgverzekering 

Om een zorgverzekering van Salland  voordeliger voor u te  maken, hebben we contracten afgesloten met diverse bedrijven in de regio. Als uw werkgever afspraken met ons heeft gemaakt, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Met een collectieve zorgverzekering profiteren zowel u als uw meeverzekerde gezinsleden van korting op de zorgpremie. Dit geldt  voor uw aanvullende verzekering én uw tandartsverzekering. Wilt u weten wat Salland nog meer te bieden heeft als regionale zorgverzekeraar? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op.

 

 

https://www.salland.nl/