Re-direct
Image default
Muziek

Welke soorten bongs zijn er?

Welke soorten bongs zijn er? Er zijn veel verschillende soorten bongs, zowel om te roken als niet. Het meest voorkomende type is de glazen pijp of “bubbler”. Het heeft een kom aan het ene uiteinde waarin je je tabak, wi et, hasjolie of een ander medi cijn naar keuze kunt plaatsen. Je steekt het aan met een lichtere vlam en inhaleert door het mondstuk aan de andere kant. Wil jij graag meer weten over de bong? Lees dan verder!

Wat past het beste bij jouw wensen?

Een andere populaire vorm van bong is de door zwaartekracht gevoede waterpijp waarbij koud water uit een kraan in een omgekeerde container loopt die met rook gevulde lucht bevat. Wanneer je over dit apparaat zuigt, vult de basis zich met rook voordat het weer in je longen wordt geleegd wanneer je de druk erop loslaat door je adem uit te drukken.

 

Een derde type bong dat snel aan populariteit wint, is de pen vaporizer. Dit apparaat gebruikt geen verbranding om rook te produceren, maar eerder verwarmingselementen om een ​​damp te creëren van het door jou gekozen kruid. Verdampen zou gezonder zijn dan roken omdat het geen teer of andere kankerverwekkende stoffen produceert.

Talloze variaties

Er zijn ook talloze variaties op deze drie typen, zoals het smoking gun, waarbij je aan een zuiger trekt om je longen met rook te vullen. Andere soorten waterpijpen zijn waterpijpen die eruitzien als waterpijpen, maar net als waterpijpen functioneren. Deze apparaten “zien er cool uit” en produceren een uitstekende rook voor degenen die het niet erg vinden dat mensen denken dat ze aan een waterpijp puffen.

 

Weet dat het niet uitmaakt welk type bong je hebt: oud of nieuw, eenvoudig of complex. Het gaat er meer om hoe goed je het kunt gebruiken om een ​​bevredigende hit te produceren met minimaal hoesten en maximaal plezier.

Kies verstandig!

De soorten bongs zijn talrijk en gevarieerd, maar ongeacht het type of de stijl heb je veel om uit te kiezen. De meest populaire stijlen zijn onder meer door zwaartekracht gevoede waterpijpen, verdampers en glazen pijpen die net als waterpijpen werken. Weet welk soort pijp het beste is voor je behoeften voordat je er een kiest!