Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Ultieme luxe met een Vespa Sprint custom Full Option

Je hebt scooters in alle soorten en maten. Toch heb je direct het beeld van een prachtige Vespa in je hoofd, die ergens in het zonnige Italië langs komt rijden. Je kunt de espresso al bijna ruiken! De Vespa Sprint custom Full Option is de luxueuze versie van de ultieme retro scooter die je alleen bij Fast & Furious scooterzaak kunt kopen. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden om in Italiaanse stijl te rijden.

 

Wat is de Vespa Sprint custom Full Option?

De standaard Sprint is op zich al een heel sportieve scooter met alle basis features die je mag verwachten op een premium tweewieler. Bij de Vespa Sprint custom Full Option heeft Fast & Furious scooterzaak een uniek model samengesteld met bijzondere details, die van een mooie maar standaard scooter echt een pronkstuk maakt. Hier zijn enkele speciale opties die op dit Full Option model aanwezig zijn:

 

  • LED lampen met een bijzonder smoke effect. Het glas is getint wat er heel mooi uitziet, uiteraard is de lamp net zo helder als voorheen voor een veilige rit op ieder tijdstip van de dag.
  • Een hoog windscherm is zeker in de herfst en winter erg prettig, het houdt trouwens ook vliegjes uit je gezicht in de lente en zomer.
  • De Wit Bianco uitvoering heeft een witte body met een klapdrager en kickstarter deksel in matzwart. In combinatie met de chroom afwerking in zwart benadrukt deze configuratie de elegante contouren.
  • Met een stuur kabelslot zorg je ervoor dat je ook eigenaar blijft van deze Vespa Sprint custom Full Option, en dat er niet iemand anders mee vandoor gaat.

 

Dit zijn nog niet eens alle opties van deze uitvoering, bekijk het volledige pakket zelf in de Fast & Furious scooterzaak.

 

Het kan altijd nog Fuller!

Full betekent vol, toch is er nog meer mogelijk. Je kunt deze speciale uitvoering bestellen zoals die op de website afgebeeld staat, toch zijn er nog steeds custom opties mogelijk om er echt jouw persoonlijke droomscooter van te maken. Hier zijn enkele opties die ons zeker aanspreken:

 

  • Sportieve remblokken zorgen niet alleen voor een verhoogde veiligheid, ze hebben ook invloed op de rijstijl. Zeker bij de Sprint is dit een fijne extra optie.
  • Een scooterhoes mag eigenlijk niet ontbreken, zeker niet wanneer je regelmatig die prachtscooter buiten moet stallen. Hoewel een Vespa scooter van de meest hoogwaardige materialen wordt gemaakt wil je de scooter zo lang mogelijk in nieuwstaat houden.
  • Een alarmsysteem is optioneel, afhankelijk van waar je de scooter parkeert hoeft dit zeker geen overbodige optie te zijn. Een diefstalverzekering is in deze prijsklasse ook zeker aan te bevelen.
  • We hebben zelfs op het uiterlijk nog een verbeterpunt kunnen vinden. Zo maken de White Wall banden het zwart-wit design helemaal af, het onderstreept ook de retro uitstraling.

 

Ja, maar wie gaat dat allemaal betalen?

Vespa is misschien wel de enige scooter die je als investering kunt beschouwen in plaats van een uitgave. Met goed onderhoud zijn Vespa scooters heel waardevast. Je kunt ervoor kiezen om dit exemplaar helemaal ‘op’ te rijden, bij een verkoop na enkele jaren is dit hét merk om te kiezen. Toch blijft het een flinke investering die lang niet iedereen in de achterzak heeft zitten. Je kunt er in dat geval voor kiezen om een leasecontract af te sluiten, dat is kopen op afbetaling. Daar zitten voorwaarden aan vast en een rente, toch kan het voor jou een interessante optie zijn. Soms heeft Fast & Furious scooterzaak ook speciale acties zoals betalen in enkele termijnen zonder extra kosten. Je kunt natuurlijk ook even doorsparen, maar het betreft hier een exclusief model dat na verloop van tijd uit de winkel zal verdwijnen. Je wilt hier natuurlijk niet naast grijpen! Kortom, je hoeft niet rijk te zijn om in ultieme luxe te rijden.