Re-direct
Image default
Zakelijk

Uitstekende service bij Shiftbase software

Als je het Shiftbase programma voor personeels administratie aanschaft, ben je verzekerd van prima diensten tijdens en na de verkoop. Zo kun je voor allerlei handige informatie terecht bij de helpdesk. Dat kan via de gebruikelijke kanalen als telefoon, email, contactformulier en chat. Op sociale media is Shiftbase dagelijks te volgen en te bereiken. Met name op YouTube, LinkedIn en Facebook. De Shiftbase-site staat vol tips, uitleg en instructievideo’s. De FAQ lijst is echt een uitkomst. Hieronder een aantal voorbeelden van vragen die beantwoord worden.

Hoe voeg ik gewerkte uren toe?

Hoe voeg ik afwezigheid toe?

Wat zijn de mogelijkheden van de app?

Een werkrooster maken, wat is de handigste en snelste manier?

Waarom is het rooster niet zichtbaar in de urenregistratie?

Hoe nodig ik nieuw personeel uit?

Hoe voeg ik nationale feestdagen toe?

Alle updates binnen Shiftbase worden online beschreven. Je kunt dan denken aan recente verbeteringen op het gebied van verlofsaldo’s, API documentatie en open diensten.

 

Een toepassing die bijzonder gewaardeerd wordt, is de weersverwachting. Voor bedrijven waarvan de medewerkers (deels) buiten werken, is deze voorspelling van essentieel belang. In andere gevallen is het gewoon handig voor werknemers om te checken of ze op de fiets naar kantoor kunnen. De weersverwachting beslaat de komende 14 dagen en is zichtbaar in het rooster. Je kunt een locatie opgeven voor zo accuraat mogelijke voorspellingen. Wel of geen zon, regen of sneeuw, de maximum- en minimumtemperatuur: je ziet het allemaal vanzelf verschijnen. Per week of per dag.

 

Aanvankelijk, we praten dan over 2011, heette Shiftbase HorecaSysteem. Inderdaad, het computerprogramma was bedoeld voor horecabedrijven. Al snel bleek dat het in veel meer branches goed functioneerde. De naam werd veranderd in PersoneelsSysteem. De enorme groei, met name over de grens, heeft ertoe geleid dat uiteindelijk gekozen is voor Shiftbase: één internationale merknaam voor alle landen. Het Shiftbase team gelooft in samenwerking. Trouwe partners zijn bijvoorbeeld Connexie, Datafox Benelux, Kolibrie Payroll en Nedflex.

Zijn er op dit moment andere, voor jouw onmisbare programma’s die je naast Shiftbase wilt blijven gebruiken? Je kunt ze zeer waarschijnlijk koppelen aan Shiftbase. Dit geldt onder meer voor AFAS, Unit4, Easylon, Employes, Growzer en Wagestream.

https://www.shiftbase.com/nl