Re-direct
Image default
Zakelijk

Telefoonhoesje met doming effect

Telefoon personalisatie is een geweldige manier om winst te maken met Roland apparatuur, maar sommige mensen vinden dat telefoonhoesjes te omvangrijk zijn, en ze nemen teveel zakruimte in beslag. Zeker, een hard case kan je telefoon wat extra bescherming bieden, maar er is iets te zeggen voor leven op het randje!

 

Maar omdat je graag gevaarlijk leeft, betekent dat niet dat je telefoon geen persoonlijkheid mag hebben. Ter voorbereiding op een grote beurs is er gewerkt aan een groot aantal interessante nieuwe toepassingen om te laten zien waartoe doming apparaten in staat zijn. Deze funky nieuwe koepelvormige telefoon stickers zijn slechts een van de geweldige dingen die hij heeft gemaakt.

Waarom zou je moeten kiezen voor een gedomeerd telefoonhoesje?

“Sommige telefoonhoesjes kunnen best cool zijn, maar ze zijn niet echt iets voor mij.” Zegt Ruud van “https://www.domingstickers.nl/”. “Deze stickers zijn geweldig omdat ze niet veel bulk toevoegen aan de telefoon zelf. Het andere geweldige ding is dat de koepelvormige afwerking de telefoon een beetje extra grip geeft – en je weet hoe glad deze nieuwe telefoons kunnen zijn!”

Hoe maak je een doming telefoon sticker?

 

  1. Eerst moet je je afbeelding printen op zelfklevend vinyl (wij gebruikten monomeer SAV voor deze, maar elke SAV zou moeten werken). Deze zijn geprint op onze nieuwe TrueVIS VG2 printer/snijplotter en zoals je kunt zien, zorgen de nieuwe TR2 inkt en de toevoeging van een oranje inktkanaal ervoor dat de kleuren er echt uitspringen. 

  2. Zodra het ontwerp geprint en gesneden is, verwijder je het overschot en ben je klaar om te beginnen met doming met behulp van doming hars en een kleine brander.

  3. Zorg ervoor dat je werkt op een vlakke, schone ondergrond in een stofvrije omgeving. Knijp met de applicator voorzichtig de doming hars op het oppervlak van de geprinte sticker en bedek deze in een gelijkmatige laag. Door de oppervlaktespanning van de hars (of zoals wij het graag noemen, ‘magie’!) moet het zich verspreiden en aan de randen stoppen.

  4. Controleer de hars na een paar minuten op luchtbellen. Om ze te verwijderen, neem je je blaas brander en breng je een kleine hoeveelheid warmte aan, waarbij je de blaas brander gedurende enkele seconden op een afstand van ongeveer 5-10 cm zwaait.

  5. Je moet je domingstickers bedekt houden en beschermen tegen stof terwijl de hars uithardt. De doming hars is na 2-6 uur handdroog, maar heeft nog ongeveer 24 uur nodig om volledig uit te harden voordat hij op de telefoon wordt aangebracht.

 

En daar heb je het – met een kleine investering in apparatuur en tijd kun je van een gewone, alledaagse sticker iets met toegevoegde waarde maken. Het hoeft ook geen telefoon sticker te zijn – doming stickers zien er ook geweldig uit als verpakkingsetiketten of als een hoogwaardig weggeefartikel.

 

https://www.domingstickers.nl/doming/