Re-direct
Image default
Dienstverlening

Scherm van jouw iPad gebroken? PDARepair fixed het scherm netjes en snel!

Heb jij jouw tablet laten vallen en is het scherm nu gebroken? Weet je niet zo goed wat je nu moet doen en waar je het beste heen kunt voor een gedegen reparatie? Voor een tablet scherm reparatie in Breda kan je direct bij PDARepair terecht. Wij fixen het scherm van jouw tablet in korte tijd voor je!

Wij bestaan met PDARepair al meer dan 20 jaar. Ruim 20 jaar geleden was Harry Blom de initiatiefnemer van het bedrijf. Hij begon vanuit huis met het repareren en verkopen van IPAQ’s en zo ontstond PDARepair. Al snel veranderde de markt en kwamen er andere toestellen zoals de mobiele telefoon en tablet. Wij zijn toen met de markt meegegaan en hebben ingespeeld op vraag en aanbod. Inmiddels is niet meer alleen Harry Blom werkzaam bij PDARepair, maar is het team uitgebreid met zo’n 20 werknemers. Ook zijn we met de tijd verhuisd naar een mooi en groot pand aan de Neerloopweg in Breda.

6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, kan je bij ons binnenlopen voor diverse reparaties aan verschillende toestellen. De toestellen waarmee je bij ons terecht kan zijn:

  • iPad’s, iPhone’s, MacBooks en iMac
  • Samsung S,A en J, Samsung Note en Tab
  • OnePlus, Huawei en apparaten van Microsoft

Geniet van koffie of thee tijdens het wachten

Of je nu het scherm van je tablet wilt laten maken of dat het nodig is om de batterij van telefoon te vervangen omdat de snelheid uit je telefoon is, voor de meeste reparaties hebben wij maar omme nabij een half uurtje nodig. Je kan natuurlijk tussendoor even een andere boodschap doen, je kan ook binnen bij ons wachten op je gerepareerde toestel. De koffie en thee staat voor je klaar en voor je het weet staat één van onze medewerkers al weer voor je met jouw mooi gemaakte toestel.

Iedere reparatie wordt door ons snel en netjes gedaan. Wij vervangen de onderdelen van jouw toestel alleen met de originele onderdelen van het desbetreffende toestel.

Alle klanten die ons een bezoekje brengen lopen blij ons pand weer uit!

https://pdarepair.nl/