Re-direct
Image default
Dienstverlening

Het ouderlijk huis leeghalen? Alle Rommel Opgeruimd helpt je daarbij!

Het ouderlijk huis leeg maken omdat je ouders gaan verhuizen naar een verzorgingstehuis. Veel kinderen krijgen hier ooit een keer mee te maken. Een huis leegmaken is een fikse klus die je niet zomaar één twee drie voor elkaar hebt. De meesten onder ons hebben best een druk leven waarin je je handen al vol hebt aan werk, eigen kinderen en het huishouden. Tijd maken om tussendoor de woning van je ouders leeg te halen is dan ook niet altijd even makkelijk. Zeker als het huis snel leeggehaald moet worden in verband met een aflopend huurcontract.

Wring jezelf dan ook zeker niet in allerlei bochten maar vraag gewoon de hulp van Alle Rommel Opgeruimd. Dit bedrijf uit Heemskerk is er in gespecialiseerd om huizen leeg te halen en op een keurige manier achter te laten zodat de woning direct klaar is voor de volgende huurder of koper.

Discreet, keurig, respectvol

De discrete, keurige en respectvolle werkwijze van het team van Alle Rommel Opgeruimd is geweldig. De inboedel van jouw ouders wordt niet zomaar in een open vuilcontainer gegooid. Nee hoor, alle kleine spullen worden netjes in dozen verpakt. Meubels worden ingepakt zodat ze goed beschermd worden.

Voordat het team van Alle Rommel Opgeruimd aan de slag gaat heb je zelf de tijd om alle spullen die jij of je ouders zelf nog willen houden uit het huis te halen. Wanneer je hier mee klaar bent komen de hulptroepen. Mocht het team toch nog spullen van waarde tegenkomen word je hier ten alle tijden van op de hoogte gebracht. Vaak is een groot deel van de inboedel nog dermate goed dat het makkelijk een tweede leven tegemoet kan gaan. Desgewenst kan Alle Rommel Opgeruimd de inboedel schenken aan een goed doel, het Leger des Heils of een kringloopwinkel.

De gehele inboedel wordt in de eigen blanco vrachtwagen van Alle Rommel Opgeruimd geplaatst. Wel zo respectvol. Zeker wanneer het een huis ontruimen na overlijden betreft. Want het laatste wat je wilt is dat alle buren in volle glorie de inboedel van je overleden dierbare zien vertrekken. Of erger nog, in een afvalcontainer zien belanden.

Contactgegevens

Wil jij kennis maken met het team van Alle Rommel Opgeruimd of gebruik maken van hun diensten? Neem dan snel via onderstaande gegevens contact met ze op.

Alle Rommel Opgeruimd
Telefoonnummer 0252-742 504 en 06-4156 8242 (7 dagen per week en s ’avonds bereikbaar)
Email info@ allerommelopgeruimd.nl
Via het contactformulier op www. allerommelopgeruimd.nl

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/