Re-direct
Image default
Cadeau

Geef de kleinste baby sieraden met de grootste betekenis

Hoe groter hoe beter werkt niet altijd. Want zeker bij het zoeken naar leuke kraamcadeaus is het belangrijk om de betekenis erachter te erkennen. Met dat wat je voor de baby uitzoekt, zeg je eigenlijk tegen haar ouders ‘wat zijn we blij dat jullie kindje is geboren en we verwelkomen hem/haar op deze wereld’. Dat is nogal wat.

Mocht je oog dan ook niet gevallen zijn op een megagrote knuffelbeer of een elektrische auto om echt in te rijden, dan is het goed om te weten dat kleine aandenkens, zoals baby armbandjes, het minstens zo goed doen. Sterker nog, deze houden het vaak veel langer uit en belanden niet achter in de kast.

Verschillende duurzame materialen

Zo’n armbandje voor een baby kan alle soorten en maten hebben. Je kan ze in zilver bestellen, maar ze zijn er ook in goud of met parels. Omdat het van duurzaam materiaal is gaat het een leven lang mee. Zelfs zo lang dat een kindje het zelf later ook als aandenken blijft zien en het in haar eigen sieradendoosje zal bewaren.

Aandenken voor later 

Laura van Lovysieraden.nl maakt al meer dan 10 jaar sieraden voor baby’s, kinderen en inmiddels ook voor moeders. “Je ziet echt dat de armbandjes worden gegeven als aandenken. Eerst dragen de kindjes ze een hele tijd en als ze te klein zijn geworden gaan ze in de bewaardoos of herinneringenkist zoals dat zo mooi heet. Het zijn dan ook bijzondere baby cadeaus die ouders heel erg op prijs stellen.”

Gepersonaliseerde sieraden voor baby’s

Wil je het helemaal goed doen, kies dan voor een sieraadje waar er maar 1 van bestaat. Die met de voornaam of voorletter van de baby erop. En wellicht ook de geboortedatum erop. Want dat maakt het nog aantrekkelijker om te bewaren. De ouders hebben zolang erover gedaan om de perfecte naam te verzinnen, dat een naamarmbandje zeker in de smaak zal vallen. 

Met letterkralen of een naambedel kan het armbandje van je wens gepersonaliseerd worden. Dat kan met gravure of met slagletters. Dit laatste is echt handwerk en maakt de uitstraling extra bijzonder. Je kan zien dat er aandacht aan is besteed en dat zegt meteen alles. 

Cadeau voor de baby én de ouders

Ouders willen gezien worden en aandacht voor hun kindje. Hun oogappel die ook meteen jouw oogappel is geworden. Kies dus voor een klein maar fijn pakje en verras de kersverse papa en mama met een one of a kind symbolisch kraamcadeautje voor hun kleine meid. Succes gegarandeerd, zeker als je het bij een mooi merk aanschaft. En lekker makkelijk: dat kan tegenwoordig allemaal online.

https://lovysieraden.nl/babysieraden/baby-armbandjes