Re-direct
Image default
Vervoer en transport

Een zeecontainer is een effectief middel van transport

Als u grote goederen heeft die u snel wilt laten vervoeren, dan is het gebruik van een zeecontainer voor het transport ideaal. Zeecontainers beschikken over veel ruimte, zodat er vele spullen tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. B. Fransen Internationale Transporten is een bedrijf uit Gendt, vlakbij Nijmegen, dat u kan ontzien wanneer u grote goederen heeft die u wilt laten vervoeren. Er zijn diverse vormen van transport die dit bedrijf u aanbiedt, denk bijvoorbeeld aan gekoeld transport en vervoer van gevaarlijke stoffen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en weet altijd een passende oplossing te vinden voor uw goederen.

De chauffeurs vervoeren uw goederen op een snelle en veilige manier

Dagelijks voorziet dit bedrijf transport van goederen per zeecontainer, vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het gaat bij dit vervoer zowel om binnenlandse, als buitenlandse bestemmingen. Bent u geïnteresseerd in het laten vervoeren van goederen? Dit bedrijf voorziet graag in uw behoeften en denkt met u mee over de beste transportmiddelen voor uw goederen. Wanneer u gevaarlijke stoffen wilt laten vervoeren, zijn er enkele chauffeurs bij het bedrijf in dienst dat u daarbij kan helpen. Zij hebben namelijk een certificaat behaald en mogen gevaarlijke stoffen vervoeren middels ADR-transport. Gaat u met dit bedrijf in zee, dan rekent u zowel op inlaad- als uitlaadservice, naast het gewone transport van uw goederen.

Schakel deze ervaren chauffeurs in

B. Fransen Internationale Transporten is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van transport per zeecontainer. U kunt rekenen op een goede, duidelijke service, snel transport en betrouwbare hulp. Ook wordt er gekeken naar passende oplossingen om uw goederen zo snel en veilig mogelijk te laten vervoeren via een van de transportmogelijkheden die het bedrijf aanbiedt. Vraag een offerte aan via de website of neem contact met hen op voor meer informatie over de diensten.

https://www.bfransen.nl/