Re-direct
Image default
Woning en Tuin

Deens Wonen & Design is 24/7 open

Woonwinkel Deens is een online shop waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende woonartikelen. Van een hk living mok tot een HAY kussen. En van een Bungalow bloempot tot een Zusss letterbak. Aan winkeltijden hoef je je niet te houden; als jij rond middernacht ineens volop inspiratie hebt, kun je dan heerlijk winkelen!

Een categorie accessoires die we hier toelichten is: woondecoratie. De volgende opsomming geeft je een idee, wat hier allemaal onder valt: kussens, matraskussens, vloerkleden, hangdecoratie, fotolijsten, ornamenten & sculpturen, slingers, plaids, deurmatten, veren, decoratieve letters, dromenvangers en schalen. Deens heeft deurmatten van twee merken in het assortiment opgenomen: Madam Stolz en E|L by DEENS.nl. Van beide een voorbeeld. De Madam Stolz mat in de vorm van een blad: origineel! Hij is gemaakt van naturel getint zeegras. Dit gevlochten exemplaar zorgt voor een warm welkom bij jou thuis. Valentijn is de naam van een retro E|L by DEENS.nl mat, ook van zeegras maar dan in zwart-naturel. De rechthoekige mat is 60 bij 90 cm en heeft een patroon van 6 vierkantjes. Beide modellen zijn op voorraad en kunnen binnen 1 tot  2 dagen geleverd worden.

tuinaccessoires;

tuinmeubelen;

tuintextiel;

HK living en House Doctor zijn toonaangevende merken. In plaats van ‘tuin’ mag je in dit geval natuurlijk ook balkon / terras / patio / serre en galerij lezen. En, vanzelfsprekend, alle spullen zijn geschikt voor op de camping. Onder tuintextiel verstaat het Deens-team matraskussens en -hoezen. De kussens met een hoge rug zijn geschikt voor tuinstoelen en ligbedden met een hoge (lange) rug. Heb jij stoelen met lage rugleuningen of een tuinbank? Ook daarvoor heeft Deens kussens in de collectie opgenomen. Dit zijn de maten van de kussens -standaard maten allemaal-:

45 bij 45 cm;

70 bij 180 cm;

60 bij 100 cm.

Qua kleur valt er veel te kiezen: onder andere blauw, rood en groen. Vrijwel alle kussen zijn gemaakt van duurzaam katoen en dit is een bewuste keuze. Deze stof gaat lang mee, blijft mooi en vergt nauwelijks onderhoud.  

https://www.deens.nl