Re-direct
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers voeren dakreparaties uit in Amsterdam

Dakdekkersbedrijf de Dakmakers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar voor een dakreparatie in Amsterdam. Of het nu gaat om een spoed reparatie of en gewone reparatie, wij zorgen dat we snel ter plekke zijn. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, zijn we binnen no time in Amsterdam.

Waarom kiezen voor de Dakmakers?

Met ons weet je zeker dat je in zee gaat met een professioneel en vakkundig bedrijf. Daarnaast kunnen wij zeggen dat we een flinke berg aan ervaring hebben, meer dan de meeste andere dakdekkersbedrijven. De Dakmakers bestaat namelijk al meer dan 35 jaar. Je begrijpt dat we in al die jaren ruime werkervaring hebben opgedaan en inmiddels ieder dak en probleem wel voorbij hebben zien komen.

Onze expertise ligt bij alles wat te maken heeft met platte en licht hellende daken. In de jaren dat wij bestaan hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en voeren we werkzaamheden uit voor meerdere grote bedrijven, waaronder Hoogvliet, Amnesty International en BMW. Wij zijn te vinden in, rond en buiten Alphen aan den Rijn. Ons werkgebied is zeer ruim, je kan ons dus bijna overal wel tegenkomen.

De werkzaamheden op platte daken die wij allemaal uitvoeren, hebben wij als volgt samengevat:

  • Dakonderhoud
  • Dakreparatie
  • Dakadvies
  • 24/7 Dakservice

Wij plaatsen duurzame daken

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk begrip, waaronder ook in de daken-branche. Ons land wordt niet alleen droger maar ook natter. Tegenwoordig valt er in een korte tijd meer regen dan ooit. Daarnaast hebben we momenteel veel droge periodes die lang aanhouden. Deze extremere weersomstandigheden hebben een fikse invloed op daken. Je wilt dus een dak dat bestand is tegen deze weersomstandigheden.

Wij adviseren daarom om groene bedekking op platte daken te plaatsen. De voordelen van een groen dak zijn dat de bedekking veel regenwater in korte tijd optimaal kan opvangen om het vervolgens langzaam af te voeren. Hierdoor lijdt de riolering niet onder het vele regenwater en wordt het riool ontlast. Daarnaast wordt er een reservevoorraad water opgebouwd voor de droge periodes door de trage afwatering.

Plan een afspraak bij ons in en wij komen vrijblijvend advies geven over alle soorten dakbedekking.

https://www.dakmakers.nl/