De beste softwarelicentiepartner
Zakelijk

De beste softwarelicentiepartner

Game PC kopen

Om uw onderneming draaiende te houden, zijn veilige en betrouwbare licenties van essentieel belang. Betaalt u hier liever niet de hoofdprijs voor, dan bieden de licenties vanOmiximo een fijne uitkomst. U profiteert van hoge kortingen tot 70% en u bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Meer weten? Bekijk eens het assortiment van dit bedrijf en ontdek de licenties die beschikbaar zijn voor uw bedrijf.

Kies uit verschillende Office pakketten

Office pakketten zijn een onmisbare toevoeging aan iedere werkplek. Binnen wat voor branche u ook werkzaam bent, in alle gevallen gaat u veel profijt hebben aan een veilig en betrouwbaar Office pakket. Maak draaitabellen met Microsoft Excel, schrijf foutloze teksten met Microsoft Office en maak professionele en heldere presentaties met Microsoft PowerPoint. Het zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die u met een Office pakket uit kan voeren. U heeft de keuze uit verschillende nieuwe licenties, maar ook oudere software licenties behoren tot het assortiment. Deze zijn over het algemeen voordeliger dan de nieuwe uitvoeringen. Naast dat de licenties voor zakelijk gebruik geschikt zijn, kunt u ze ook in uw privéomgeving gebruiken.

Optimale beveiliging voor uw devices met antivirus software

U wilt natuurlijk voorkomen dat virussen schade aan kunnen richten aan uw bedrijf. Door te kiezen voor antivirus software van McAfee, BullGuard, Kaspersky of Norton, is deze zorg verleden tijd. Uw devices zijn volledig beschermd tegen virussen, spyware en andere mailware en privacy en persoonlijke gegevens worden bewaakt. Na het plaatsen van een bestelling kunt u de benodigde licentiecodes razendsnel in uw inbox verwachten. Kunt u tijdens de installatie hulp gebruiken of heeft u voordat u gaat bestellen vragen? Neem gerust contact op door het formulier op de website in te vullen.

https://www.guardsoftware.nl/