Re-direct
Image default
Aanbiedingen

De bekendste Haribo snoepjes

De bekendste Haribo snoepjes

Je hebt ongetwijfeld wel eens van Haribo snoep gehoord. De bekende colaflesjes of drop jo-jo’s die je als kind vast wel eens gegeten hebt zijn van Haribo. Naast deze snoepjes zijn er nog heel veel meer. Ben je benieuwd wat de populairste snoepjes zijn van dit merk? Lees verder en kom erachter!

 

Gummibeertjes

De meeste mensen denken bij het woord snoep gelijk aan een gummibeertje. Deze snoepjes hebben de vorm van een gummibeertje en zijn er in verschillende kleuren. De kleuren zijn: wit, rood, oranje, geel en groen. Ze hebben ieder hun eigen fruitsmaak, zoals: ananas, appel, aardbei en sinaasappel. Deze beertjes zijn er in een grote en kleine variant.

 

Colaflesjes

De colaflesjes zijn, zoals de naam al zegt, snoepjes in de vorm van een colaflesje. Ook de smaak komt overeen met cola. De onderkant van het snoepje heeft een donkerbruine kleur en de bovenkant is wit, zoals dat bij een flesje cola ook is. Deze snoepjes zijn verkrijgbaar in het groot en klein. Ook zijn er kleine uitdeelzakjes van, ideaal voor kleine kinderen.

 

Dropsleutels

Ben je een echte dropliefhebber? Dan ken je vast de dropsleutels van Haribo. Dit is een dropje in de vorm van een sleutel en het heeft een zoete dropsmaak. De dropsleutels hebben een gat in het midden en hebben een zwarte kleur. Ook deze zijn verkrijgbaar in het groot en klein.

 

CandyOnline

Ben je enthousiast geworden over een van deze Haribo snoepjes en wil je ze graag proeven? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Zij hebben een enorm assortiment aan heerlijke snoepjes. Je kan ze makkelijk vanuit huis bestellen en een dag later genieten van de lekkerste smaken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

 

https://www.candyonline.nl/