Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Creatieve ideeën om je bedrijf te adverteren

Creatieve ideeën om je bedrijf te adverteren

Adverteren is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsstrategie. Het kan lastig zijn om op te vallen tussen alle concurrentie. Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw bedrijf opmerken en onthouden? In deze blog geven we je enkele creatieve ideeën om te adverteren voor je bedrijf. We zullen onder andere ingaan op het gebruik van reclameborden en andere out-of-the-box ideeën. Of je nu een start-up bent of al langer meedraait, deze tips zullen zeker inspirerend zijn!

 

1. Maak gebruik van reclameborden

Reclame Borden Bosman zijn een klassieke manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn. In plaats van alleen je logo en contactgegevens op een bord te plaatsen, kun je de borden gebruiken om creatieve boodschappen over te brengen. Denk aan grappige slogans, opvallende graphics of zelfs interactieve elementen. Zorg er wel voor dat je boodschap duidelijk en makkelijk te begrijpen is voor voorbijgangers.

 

2. Maak een viral video

Viral video’s zijn een krachtig marketingmiddel. Als je een video maakt die op social media wordt gedeeld, kan deze binnen no-time duizenden views krijgen. Een viral video moet natuurlijk wel iets unieks bieden en je merk op een creatieve manier presenteren. Misschien heb je een grappig idee voor een reclame, een spannende stunts of een ontroerende boodschap. Zorg ervoor dat je de video op de juiste kanalen en op het juiste moment plaatst, zodat hij zoveel mogelijk wordt gedeeld.

 

3. Huur een street artist in

Street art is al lang niet meer alleen voor graffiti kunstenaars. Er zijn tegenwoordig street art kunstenaars die prachtige tekeningen en schilderingen maken met krijt of een spuitbus. Door een street artist in te huren om een grote muurschildering te maken, breng je je merk onder de aandacht op een unieke manier. Een goede street art tekening is vaak ook goed voor foto’s en socialmediaposts.

 

4. Organiseer een event

Een evenement is een goede manier om mensen kennis te laten maken met je merk. Het is ook een kans om je creativiteit te tonen. Je kunt bijvoorbeeld een pop-up store openen, een flash mob organiseren of een uniek concert geven. Zorg ervoor dat het event past bij je merk en dat het inspeelt op de interesses van je doelgroep. Als het event goed wordt ontvangen, kan het bovendien een mooi stukje free publicity opleveren.

https://www.bosmanreklame.com/