Zakelijke dienstverlening

De vele voordelen van narrowcasting software

Bent u geïnteresseerd in narrowcasting software en digital signage om uw klanten, personeel of bezoekers tijdig en gericht te informeren? InfoScreens helpt u hiermee verder. Zij bieden oplossingen aan om uw doelgroep te informeren en instrueren via beeldschermen. Denk bijvoorbeeld aan een beeldscherm op iedere afdeling om heel gericht uw medewerkers te informeren. Afhankelijk vanContinue Reading “De vele voordelen van narrowcasting software”

Zakelijke dienstverlening

Metamorfoze is dé oplossing voor het behoud van cultureel erfgoed

Om het verval van cultureel erfgoed tegen te gaan, wordt er tegenwoordig gezocht naar innovatieve oplossingen. De Nederlandse overheid vindt het behoud van erfgoed ook erg belangrijk en heeft daarom ook een oplossing in het leven geroepen. Hiervoor werken zij samen met hun ervaren partner GMS. Dit is een bedrijf dat al ruim dertig jaarContinue Reading “Metamorfoze is dé oplossing voor het behoud van cultureel erfgoed”

Zakelijke dienstverlening

Schade claimen bij letselschade

Wanneer u letselschade op heeft gelopen, kunt u de hulp van een advocaat inschakelen. Deze kan een claim indienen, zodat u de kosten die u maakt als gevolg van het ongeval vergoed krijgt. Hier komt vaak zoveel ingewikkeld papierwerk bij kijken, dat u dit niet zelf kunt doen. Een letselschade advocaat is specifiek gericht opContinue Reading “Schade claimen bij letselschade”