Woning en Tuin

Diverse soorten egaline en tegellijm op egaline.online

Voor het betegelen van je badkamer, keuken of toilet heb je een goede tegellijm nodig. Op de website van egaline.online vind je Atlas tegellijm. Er zijn soorten die geschikt zijn voor binnenshuis, voor buitenshuis of voor beide.De Atlas elastische tegellijm (C1TE 1-10mm) is eenvoudig te gebruiken door de goede verspreiding. Deze tegellijm is geschikt voorContinue Reading “Diverse soorten egaline en tegellijm op egaline.online”

Woning en Tuin

Hoe financier je eigenlijk een Tiny House?

Tiny Houses zijn miniwoningen, die meestal op een aanhangwagen zijn gemonteerd en dus mobiel zijn. De trend om op enkele vierkante meters te wonen komt uit de VS en is nu ook in Duitsland aangekomen. Maar hoe financier je eigenlijk zo’n tiny house? Een klassieker bestaat uit een perceel grond en een gebouw dat stevigContinue Reading “Hoe financier je eigenlijk een Tiny House?”

Woning en Tuin

Welke bevestigingsmaterialen bestaan er eigenlijk?

Tijdens het verbouwen en klussen zal je regelmatig verschillende materialen aan elkaar moeten bevestigingen. Waarschijnlijk zit jouw kist dan ook vol met verschillende bevestigingsmaterialen. Maar, welke materialen zijn er eigenlijk én welke materialen heb je nodig bij het jouw klus. In dit artikel geef ik hier toelichting over. Lees je even mee?  Welke materialen zijnContinue Reading “Welke bevestigingsmaterialen bestaan er eigenlijk?”

Woning en Tuin

Verschillende vormen Tegel laminaatvloeren

Diverse vormen van nieuwe Decorvloer laminaat tegels. In de winkel vindt u niet altijd zowaar iets onpasselijk op uw smaak. De nieuwe plavuizen zijn vloertegels die noch zoals de conventionele plavuizen zijn. Dit nieuwe vloeren zijn keramische vloertegels inclusief de look van plavuizen. Dit leveren ongeveer hetzelfde effect als bij laminaat houtlook of betonlook tegels,Continue Reading “Verschillende vormen Tegel laminaatvloeren”

Woning en Tuin

Een riool specialist bij jou in de buurt

Wanneer je rioolproblemen hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig hebben wij bij Rioolprobleem Kwijt een groot landelijk netwerk van riool specialisten. Dit betekend dat er altijd een riool specialist bij jou in de buurt is om je problemen binnen 24 uur op te lossen.  Hoe herken je rioolproblemen? Er zijn eigenlijkContinue Reading “Een riool specialist bij jou in de buurt”