Voor haast iedere toepassing kunt u epoxyhars kopen
Bedrijven

Voor haast iedere toepassing kunt u epoxyhars kopen

Van vloeren tot tafelbladen en van boten tot surfplanken: epoxyhars is voor bijna iedere toepassing te gebruiken. Dit maakt het ook een zeer populair product. Vergeleken met andere harsen is epoxy een stuk sterker, slijtvaster, helderder en milieuvriendelijker. Daar komt ook nog bij kijken dat epoxyhars niet of nauwelijks krimpt bij uitharding. Hierdoor trekt het materiaal niet krom. Wilt u epoxyhars kopen om sterk en waterdicht materiaal te creëren, te verstevigen of te bekleden? Dan doet u dit het best bij Harjon Polyester. Deze specialist heeft voldoende kennis over deze producten en helpt u graag de juiste hars te zoeken voor uw toepassing.

Waar kan ik epoxyhars voor gebruiken?

Misschien vraagt u zich af waar u epoxyhars allemaal voor kunt gebruiken? Epoxyhars hecht zonder hechtprimer op vrijwel iedere ondergrond. U kunt het dus voor diverse toepassingen inzetten! Denk bijvoorbeeld aan boten, surfplanken, vloeren, ski’s, siergrindvloeren, bar- en tafelbladen, ingietingen en verlijmingen van hout. Twijfelt u of epoxyhars het geschikte materiaal is voor uw gewenste toepassing? Dan kunt u altijd de hulp inschakelen van Harjon Polyester. Deze specialist heeft voldoende ervaring en kennis om u te helpen bij het keuzeproces.

Combineer epoxy met hout voor een fantastisch resultaat

Epoxyhars en hout, eventueel zelfs nog met een glasweefsel, geeft een mooie en luxe uitstraling. Om deze reden wordt het zo vaak voor het bouwen van boten gebruikt. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen logo of afbeelding aanbrengen op uw boot of surfplank? Dan is epoxyhars een fantastisch middel daarvoor. Door de heldere kleur blijft de afbeelding goed zichtbaar en kan het niet zomaar meer verwijderd worden. Geef uw boot een opvallende uitstraling door epoxyhars te kopen bij een specialist!

Koop epoxyhars online of in de winkel

Als u epoxyhars wilt kopen, doet u dit dus het best bij Harjon Polyester. U heeft de keuze om dit online te doen of langs te gaan in de winkel. Bestelt u online voor 15:00? Dan heeft u het product de volgende dag al in huis.

https://harjonpolyester.nl/