Re-direct
Image default
Internet

Professioneel social media bureau

Heb je een social media account voor je bedrijf, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt gebruiken? Dan helpen de social media experts van Your Business Online je hier graag mee. Als social media bureau zijn wij specifiek gericht op bedrijven die optimaal online aanwezig willen zijn. De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website, maar aanwezigheid op social media is minstens zo belangrijk om je bedrijf te laten groeien. Dit is dan ook precies wat we voor je regelen bij Your Business Online.

Hoe Your Business Online te werk gaat

Zowel grote als kleinere bedrijven rekenen op ons als het gaat om hun zakelijke social media accounts. Bij Your Business Online hebben we verstand van alle populaire platforms en zijn we op de hoogte van de ins en outs. Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn; we kijken welk platform of welke platforms het beste ingezet kunnen worden voor jouw business. We kunnen een profiel aanmaken en voorzien van goede content. Vervolgens zorgen we ervoor dat er regelmatig nieuwe posts verschijnen. Naast deze organische content plaatsen we advertenties voor het allerbeste resultaat. Advertenties zijn effectief en kunnen specifiek gericht worden aan jouw doelgroep. Ook nog eens zeer efficiënt dus.

Adverteren op LinkedIn

Bijna alle social media platforms hebben de optie om advertenties te plaatsen. Er worden op dit gebied dan ook steeds meer mogelijkheden geboden. Adverteren op LinkedIn kan nu bijvoorbeeld op drie verschillende manieren. In het begin kon alleen geadverteerd worden door tekstadvertenties te plaatsen op LinkedIn. Nu kun je ook advertenties plaatsen in het nieuwsoverzicht, zodat potentiële klanten er niet omheen kunnen. Ook kun je ervoor kiezen om lead-advertenties te plaatsen in de berichtenbox van gebruikers. Dit is persoonlijker en heeft vaak het gewenste effect. Weten wat we voor jou kunnen doen? Neem snel contact op!

https://www.yourbusinessonline.nl/