Zakelijke dienstverlening

Lean Management systeem introduceren middels interne opleidingen

Een van de voordelen van het Lean Management systeem is dat u het eenvoudig kunt introduceren binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld door medewerkers intern op te leiden. Daarmee wordt uiteraard de maximalisatie van de productie en het tegengaan van onnodige verspilling bedoeld, maar er is meer. Een bedrijf als Solutio houdt tevens rekening met de veiligheid van uw werknemers binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat het productieproces verbetert in overeenstemming met de geldende wetten, regels en voorschriften binnen uw branche. Daarnaast dient het verbeteren van uw processen niet te veel ongemak op te leveren. Het Lean Management systeem biedt dan uitkomst. Dit systeem kan direct worden ingevoegd in uw bestaande managementsysteem en proces flow.

Een Lean Management systeem dat meteen geïmplementeerd kan worden

Vaak is het aanpassen van een productieproces erg lastig omdat er van alles veranderd moet worden terwijl tegelijkertijd de productie door moet blijven draaien. Het productieproces verbeteren is niet alleen een kostbare opgave vanwege het vervangen van de oude infrastructuur. Het kost ook nog eens flink wat tijd om alle processen die gekoppeld zijn aan uw huidige managementsysteem om te zetten naar een nieuw systeem. En dat betekent een vertraging in de productie, en dat betekent een lagere omzet. Bij Solutio is het echter mogelijk om een Lean Management systeem aan te schaffen dat rechtstreeks kan worden ingeplugd en dat volledig is afgestemd op de behoeften bij uw bedrijf.

Productieproces verbeteren dankzij innovatie én bedrijfsopleidingen

Door uw medewerkers een bedrijfsopleiding te laten volgen, gaat het idee van het verbeteren van het productieproces veel meer leven onder uw personeel. En dat is belangrijk! En daar mag de kwaliteit van uw producten niet onder te lijden hebben. Bij een bedrijf als Solutio kunt u terecht voor een Lean Management systeem waarmee u uw productieproces kunt verbeteren. Verspilling wordt tot een minimum gereduceerd en de productie wordt gemaximaliseerd. Daarnaast biedt dit bedrijf ook opleidingen aan voor uw medewerkers. De implementatie van een nieuw managementsysteem is een ding, maar er moet natuurlijk ook goed mee gewerkt kunnen worden.