Re-direct
Image default
Gezondheid

Gemixte gevoelens kan overhouden

Als aanstaande ouder kunnen wij ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je te wachten staat en de beste verloskundigenpraktijk in Zetten kan je hier goed bij helpen. Wanneer je zwanger bent ben je waarschijnlijk super trots, maar wellicht heerst er ook een gevoel van spanning. Met name als het je eerste kindje is, is het logisch dat je veel vragen of onzekerheden hebt. Wij kunnen al deze vragen voor je beantwoorden en hopelijk op die manier wat spanning bij je weghalen. We hopen je met de dag zekerder te kunnen maken. Als vrouw is je lichaam gemaakt om een kind te baren.

Hoe mooi je lichaam is

Dat is ook de reden dat je echt op je eigen lichaam mag gaan vertrouwen. Als je een bevalling of zwangerschap niet aan kon, dan was je ook niet zwanger geraakt. De natuur is heel mooi en heeft ons als vrouwen de mogelijkheid gegeven om een kind te krijgen. Hoe intens de zwangerschap en bevalling wordt ervaren is voor iedere vrouw anders. Verloskundigenpraktijk Zetten heeft genoeg ervaring om jou gedurende het proces te begeleiden. Bij je eerste bezoek aan de verloskundige wordt je zowel uitwendig als inwendig onderzocht. Zo wordt ook je bloed onderzocht, om te kijken of je tegen alle meicatie kan en of je bijvoorbeeld pijnstilling mag bij je bevalling.

Eigen voorkeuren

Een van de eerste keren kan je ook een bevalplan maken. Zo kan je bijvoorbeeld doorgeven of je liever thuis of in het ziekenhuis kan bevallen. Natuurlijk wordt op het moment zelf bepaald of je keuze ook daadwerkelijk mogelijk is. Als er bijvoorbeeld iets medisch is dan heb je geen keuze, dan moet je wel met begeleiding in het ziekenhuis de baby laten halen. Ook kun je nadenken over dingen als in bad bevallen. Veel vrouwen vinden het fijn om in warm water te zitten als ze veel pijn hebben, anderen denken weer aan het bloed wat in het water terecht komt. Dat vinden ze dan niet fris.