Re-direct
Image default
Winkelen

Espressomachine top 10: de beste espressomachines van 2021!

Espressomachines geven het perfecte ingrediënt om je dagelijkse kop koffie kracht bij te zetten. Of het nu gaat om een eenvoudige laptop of een speciale espressomachine. De beste espressomachines bieden de perfecte balans tussen prijs en gebruiksgemak. Ze helpen je snel aan warme koffie, zonder jou al teveel tijd te laten kosten. Maar welke espressomachine is de beste?

In dit artikel gaan we het hebben over de Espressomachine top 10. Wij hebben de beste espressomachines van 2021 voor je onderzocht, waarmee je alle kanten op kunt. Of je nu een simpele laptop koffiemachine zoekt of een hele professionele espressomachine wil aanschaffen. Bij onze top 10 vind je de beste espressomachines die er te koop zijn in 2021.

De top 10 van beste espressomachines in 2021

Hier in de top 10 vind je onze selectie van beste espressomachines die je kunt gebruiken om fantastische koffies te maken. Laten we beginnen met een overzicht van de top 10.

  • Krups EA8250
  • Jura E8
  • Melitta CI Touch
  • Saeco GranBaristo
  • DeLonghi ECAM 22.340
  • Bosch Tassimo My Way 2
  • Philips Series 3000
  • WMF 9000S
  • Gaggia Brera
  • Jura S8

Nu we de top 10 hebben besproken gaan we bij iedere espressomachine dieper in op de kenmerken die deze machines bieden.

Krups EA8250

De Krups EA8250 is onze top pick van 2021. Dit heeft te maken met het veelzijdige aanbod, dat bestaat uit volumeregeling, temperatuurregeling, een ingebouwde vermaler en een latte macchiato-kopje. Al deze functies bij elkaar maken van de Krups EA8250 een top espressomachine voor iedereen die van kwaliteit houdt. De automatische melkopschuimfunctie waarmee je verschillende koffie-specialiteiten kunt bereiden, maakt deze espressomachine compleet.

Jura E8

De Jura E8 is de ultieme espressomachine voor de koffieliefhebber. Met zijn eenvoudige bediening maak je gemakkelijk verschillende koffie-specialiteiten. Het intutieve display biedt je alles wat je nodig hebt voor comfortabel espressobereiden. En met de Pulse-aroma technologie van Jura pot de aromas van je koffie beter in je kopje terechtkomen. Uiteraard is deze espressomachine ook volledig te customizen naar je persoonlijke smaak.

Melitta CI Touch

De Melitta CI Touch is een van de meest veelzijdige espressomachines op de markt. Met zijn eenvoudige bediening stel je gemakkelijk je perfecte kopje koffie samen. Met zijn opvolgbesturing sluit je bij elke koffie-update helemaal aan op je wensen. Deze espressomachine is volledig instelbaar, van het volume van de maling tot de temperatuur van je kopjes. In de praktijk kun je dus van een heerlijk kopje koffie genieten zoals jij dat wilt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste espressomachine dan is onze espressomachine top 10 een goed begin. In deze top 10 vind je alle espressomachines die aan jouw eisen kunnen voldoen. Of je nu een eenvoudige laptop-espressomachine wil of een professionele espressomachine: de Espressomachine top 10 heeft het perfecte apparaat voor elke koffieliefhebber. Daarom is de Espressomachine top 10 dé perfecte starter voor iedereen die op zoek is naar een goede espressomachine.

.