Re-direct
Image default
Dienstverlening

Elektrostimulatie, veilige pijnbestrijding tijdens de zwangerschap en bevalling

Ben jij zwanger en heb je veel last van misselijkheid tijdens de zwangerschap? Of ben je inmiddels bijna zover om te bevallen? Of ben je juist bevallen en wil jij je lichaam weer op een goede manier in shape krijgen? Dan zit je helemaal goed bij mamatens.

Bij mamatens verhuren en verkopen wij meerdere speciale mamatens apparaten die, door middel van elektrostimulatie, de misselijkheid tijdens de zwangerschap verminderen, een geweldige manier van pijnbestrijding zijn tijdens de bevalling en zorgen dat jouw spieren weer krachtig worden na de bevalling.

Pijn verminderen met stroomimpulsen is een eeuwenoud gebruik

Tens (van mamatens) staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Al tijden wordt elektrostimulatie gebruikt om pijn te verminderen door middel van stroomimpulsen. Vanaf de jaren 50 wordt deze manier van pijnbestrijding zelfs toegepast in klinieken en ziekenhuizen door specialisten. In de loop der jaren zijn er veel wetenschappelijke onderzoeken en verschillende studies gedaan naar het bestrijden van pijn met stroomimpulsen.

De apparaten van mamatens zijn geheel veilig voor moeder en baby. Alle apparaten kunnen volledig zelfstandig en veilig bediend worden, je hebt geen specialist meer nodig om het apparaat te bedienen. Je kan dit gewoon zelf thuis doen. Er bestaan zeer veel apparaten voor elektrostimulatie, maar de apparaten van mamatens zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn, voor tijdens de bevalling en om na de bevalling te ontzwangeren.

Zelf de controle over de pijnbestrijding

Wij vinden bij mamatens dat de geboorte van je baby een unieke en prachtige ervaring moet zijn. Daarom hebben wij als doel om moeders een bevalling te geven waar ze met een goed gevoel en trots op terug kunnen kijken. Wij vinden het belangrijk dat de manier van pijnbestrijding uiterst veilig is voor zowel kind als moeder en dat er geen bijwerkingen optreden. En dat de aanstaande moeder de controle over de pijnbestrijding volledig zelf in handen heeft.

Ben jij geinteresseerd in een apparaat van mamatens omdat je tijdens je zwangerschap veel last hebt van overgeven en een misselijk gevoel, rugpijn of rusteloze benen? Of omdat je de pijnbestrijding bij je bevalling volledig zelf in handen wilt hebben? Of wellicht omdat je je bekken en je hele lijf goed wilt trainen na de bevalling? Ga dan naar onze site en bekijk alle mogelijkheden.

 

https://www.mammatens.nl/