Dienstverlening

Een installatiebedrijf uit Brabant met veel kennis van zaken

Zoekt u een professioneel installatiebedrijf in Brabant voor een installatieklus in uw woning of bedrijfspand? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan dé specialist in elektrotechniek: MRO Elektrotechniek uit Raamsdonksveer in Noord-Brabant. Bij dit bedrijf werken enkel vakkundige medewerkers die installaties van de hoogste kwaliteit ontwerpen, leveren en installeren. Veel meer valt er nietContinue Reading “Een installatiebedrijf uit Brabant met veel kennis van zaken”

Dienstverlening

Wat is TENS en waar dient het voor?

TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Maar wat is TENS precies? TENS is een moderne pijntherapie die niet medicamenteus is. Wanneer je het dus zat bent om tabletten te slikken tegen de pijn of deze niet meer voldoende werken tegen de pijn is TENS een geweldige uitkomst. En TENS kan ook veilig gebruikt wordenContinue Reading “Wat is TENS en waar dient het voor?”

Dienstverlening

Isolatieglas

Isolatieglas is het meestgebruikte glas in commerciële en industriële constructies. Ze hebben goede thermische isolatie- en geluidsisolerende eigenschappen en helpen bij energiebesparing. Er zijn veel voor- en nadelen van isolatieglas die een huiseigenaar moet kennen voordat hij het koopt.  Hier geven we enkele voordelen van isolatieglas. Isolatieglas, ook wel isolatieglas eenheid genoemd, bestaat uit tweeContinue Reading “Isolatieglas”

Dienstverlening

Scherm van jouw iPad gebroken? PDARepair fixed het scherm netjes en snel!

Heb jij jouw tablet laten vallen en is het scherm nu gebroken? Weet je niet zo goed wat je nu moet doen en waar je het beste heen kunt voor een gedegen reparatie? Voor een tablet scherm reparatie in Breda kan je direct bij PDARepair terecht. Wij fixen het scherm van jouw tablet in korteContinue Reading “Scherm van jouw iPad gebroken? PDARepair fixed het scherm netjes en snel!”

Dienstverlening

Catering ede

Woont u in Ede en bent u nog altijd op zoek naar een professionele cateraar voor op uw verjaardagsfeest in de tuin? Misschien werkt u wel in Ede of regio, en plant u een groot bedrijfsevent voor al uw werknemers? Dergelijke situaties vereisen een professionele aanpak op het vlak van catering – en daar kanContinue Reading “Catering ede”

Dienstverlening

Alles in één softwarepakket voor zorgprofessionals

Benieuwd wat de Incura praktijksoftware voor jou als zorgverlener kan betekenen? We geven je een eerste indruk! Belangrijk om mee te beginnen is dat Incura multifunctioneel is. Het is logopedie, oefen, GGZ, ergo en fysio software. We hebben het hier over een alles-in-één-pakket. Je agenda, de boekhouding, het EPD, de facturering en je meetinstrumenten: jeContinue Reading “Alles in één softwarepakket voor zorgprofessionals”

Dienstverlening

De Dakmakers voeren dakreparaties uit in Amsterdam

Dakdekkersbedrijf de Dakmakers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar voor een dakreparatie in Amsterdam. Of het nu gaat om een spoed reparatie of en gewone reparatie, wij zorgen dat we snel ter plekke zijn. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, zijn we binnen no timeContinue Reading “De Dakmakers voeren dakreparaties uit in Amsterdam”

Dienstverlening

Betere online vindbaarheid Amersfoort met de juiste SEO strategie

Online goed vindbaar zijn is onwijs belangrijk, omdat onze potentiële klanten zich hier grotendeels bevinden. Of je nu een dienst aanbiedt of een product, het hebben van een online platform als een website of webshop zal je enorm helpen. Bij sommige bedrijven gaat het enkel om de online vindbaarheid Amersfoort, omdat ze willen dat hunContinue Reading “Betere online vindbaarheid Amersfoort met de juiste SEO strategie”