Dienstverlening

Catering ede

Woont u in Ede en bent u nog altijd op zoek naar een professionele cateraar voor op uw verjaardagsfeest in de tuin? Misschien werkt u wel in Ede of regio, en plant u een groot bedrijfsevent voor al uw werknemers? Dergelijke situaties vereisen een professionele aanpak op het vlak van catering – en daar kanContinue Reading “Catering ede”

Dienstverlening

Alles in één softwarepakket voor zorgprofessionals

Benieuwd wat de Incura praktijksoftware voor jou als zorgverlener kan betekenen? We geven je een eerste indruk! Belangrijk om mee te beginnen is dat Incura multifunctioneel is. Het is logopedie, oefen, GGZ, ergo en fysio software. We hebben het hier over een alles-in-één-pakket. Je agenda, de boekhouding, het EPD, de facturering en je meetinstrumenten: jeContinue Reading “Alles in één softwarepakket voor zorgprofessionals”

Dienstverlening

De Dakmakers voeren dakreparaties uit in Amsterdam

Dakdekkersbedrijf de Dakmakers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar voor een dakreparatie in Amsterdam. Of het nu gaat om een spoed reparatie of en gewone reparatie, wij zorgen dat we snel ter plekke zijn. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, zijn we binnen no timeContinue Reading “De Dakmakers voeren dakreparaties uit in Amsterdam”

Dienstverlening

Betere online vindbaarheid Amersfoort met de juiste SEO strategie

Online goed vindbaar zijn is onwijs belangrijk, omdat onze potentiële klanten zich hier grotendeels bevinden. Of je nu een dienst aanbiedt of een product, het hebben van een online platform als een website of webshop zal je enorm helpen. Bij sommige bedrijven gaat het enkel om de online vindbaarheid Amersfoort, omdat ze willen dat hunContinue Reading “Betere online vindbaarheid Amersfoort met de juiste SEO strategie”

Dienstverlening

Elektrostimulatie, veilige pijnbestrijding tijdens de zwangerschap en bevalling

Ben jij zwanger en heb je veel last van misselijkheid tijdens de zwangerschap? Of ben je inmiddels bijna zover om te bevallen? Of ben je juist bevallen en wil jij je lichaam weer op een goede manier in shape krijgen? Dan zit je helemaal goed bij mamatens. Bij mamatens verhuren en verkopen wij meerdere specialeContinue Reading “Elektrostimulatie, veilige pijnbestrijding tijdens de zwangerschap en bevalling”

Dienstverlening

Zorgverzekeraar in uw regio

Zoekt u een zorgverzekeraar die specifiek gericht is op uw regio? Dan kunt u in Gelderland en Overijssel rekenen op de persoonlijke aanpak van Salland. Ons doel is om zorg betaalbaar te maken voor iedereen en om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. We weten precies waar u in de regio terecht kuntContinue Reading “Zorgverzekeraar in uw regio”