Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Deze koffie past bij jou op basis van je ochtendroutine!

Hoe jij je koffie ’s morgens neemt, zegt veel over jou als persoon. Ben je een zwarte koffiedrinker? Drink je het graag met room en suiker? Of ben je een van die mensen die elke ochtend een venti half-caf, triple shot, caramel macchiato neemt? Hoe je je koffie ook drinkt, er is altijd wel een drankje dat bij je past. Lees verder om erachter te komen welke koffie het beste bij jouw ochtendroutine past.

 

Als je een nachtbraker bent…

Als je het type persoon bent dat graag laat opblijft en uitslaapt, is de kans groot dat je iets extra’s in je koffie nodig hebt om je ’s morgens op gang te helpen. Een sterke kop zwarte koffie is voldoende, of je kunt gaan voor iets met een beetje meer kick, zoals een espresso of Americano. Zorg er wel voor dat je een extra shot toevoegt als je je bijzonder loom voelt.

 

Als je van ontbijt houdt.. 

Als het ontbijt je favoriete maaltijd van de dag is, dan is de kans groot dat je ’s morgens graag langzaam begint en van elke minuut geniet. Een kopje druppelkoffie is perfect om aan te nippen terwijl je iets lekkers maakt, en het past bij vrijwel alles. Omelet? Koffie. Pannenkoeken? Koffie. Spek? Koffie. Je snapt het idee.

 

Als je onderweg bent.. 

Als je ’s morgens altijd haast hebt, dan is de kans groot dat je iets snel en makkelijks nodig hebt dat je kunt pakken en meenemen. Een kop koud brouwsel of een ijskoffie geeft je de cafeïne boost die je nodig hebt om je dag door te komen zonder je te vertragen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat het koud wordt – daar is het ijs voor! Zorg er wel voor dat je wat melk of room toevoegt, zodat je geen brainfreeze krijgt 

 

Hoe je je koffie ’s morgens ook drinkt, er is een drankje dat precies bij je past. Als al het andere faalt, ga dan gewoon voor zwarte koffie gemaakt van heerlijke koffie bonen, een klassieker kan nooit fout gaan!

 

https://www.koffiehenk.nl/