Bedrijven

Voor haast iedere toepassing kunt u epoxyhars kopen

Van vloeren tot tafelbladen en van boten tot surfplanken: epoxyhars is voor bijna iedere toepassing te gebruiken. Dit maakt het ook een zeer populair product. Vergeleken met andere harsen is epoxy een stuk sterker, slijtvaster, helderder en milieuvriendelijker. Daar komt ook nog bij kijken dat epoxyhars niet of nauwelijks krimpt bij uitharding. Hierdoor trekt hetContinue Reading “Voor haast iedere toepassing kunt u epoxyhars kopen”

Bedrijven

Profiteer van de voordelen die Dymo labeletiketten bieden

Met de labeletiketten van Dymo maak je snel en eenvoudig labels voor allerlei pakketten en poststukken. De labelprinters van DymoStore© – zoals de LabelWriter – beschikken over een uniek afdrukproces, waardoor de indeling van het etiket altijd optimaal is. Hierdoor verzeker je jouw klanten van een duidelijk en overzichtelijk label. De Dymo labeletiketten zijn beschikbaarContinue Reading “Profiteer van de voordelen die Dymo labeletiketten bieden”

Bedrijven

De terugkeer van Pokemon

Iedereen in de leefgtijd van 15 tot 30 jaar herrinert zich wel Pokemon. Dit speelgoed is als meer dan 25 jaar enorm populair onder verschillende leeftijdsgroepen. Dat is niet vreemd, want het is een zeer bijzondere serie waar niet veel alternatieven voor zijn. Bovendien zijn er enorm veel verschillende producten beschikbaar voor deze serie. ZoContinue Reading “De terugkeer van Pokemon”

Bedrijven

Zo maak je de beste keuze tussen hondenproducten

Je wil natuurlijk altijd het beste voor je trouwe viervoeter, maar in de wereld van de hondenproducten kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem nou bijvoorbeeld een hondenmand. Jouw hond heeft een fijne, comfortabele plek in huis nodig om helemaal tot rust te kunnen komen. Maar kies jeContinue Reading “Zo maak je de beste keuze tussen hondenproducten”

Bedrijven

LED Design Holland voorziet jouw winkel of magazijn van functionele LED lampen

Sudderlappen, mager hacheevlees, een BBQ-pakket en verse kant-en-klaarmaaltijden: voor dit soort wekelijkse boodschappen gaan velen van ons steevast langs bij de slagerij om de hoek. Soms hebben we een lijstje bij ons, maar even zo vaak bedenken we in de winkel wat voor heerlijks we gaan eten. Gegrilde kippenpoten, een zelfgemaakte bruine bonensoep of eenContinue Reading “LED Design Holland voorziet jouw winkel of magazijn van functionele LED lampen”