Bedrijven

De terugkeer van Pokemon

Iedereen in de leefgtijd van 15 tot 30 jaar herrinert zich wel Pokemon. Dit speelgoed is als meer dan 25 jaar enorm populair onder verschillende leeftijdsgroepen. Dat is niet vreemd, want het is een zeer bijzondere serie waar niet veel alternatieven voor zijn. Bovendien zijn er enorm veel verschillende producten beschikbaar voor deze serie. ZoContinue Reading “De terugkeer van Pokemon”

Bedrijven

Zo maak je de beste keuze tussen hondenproducten

Je wil natuurlijk altijd het beste voor je trouwe viervoeter, maar in de wereld van de hondenproducten kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem nou bijvoorbeeld een hondenmand. Jouw hond heeft een fijne, comfortabele plek in huis nodig om helemaal tot rust te kunnen komen. Maar kies jeContinue Reading “Zo maak je de beste keuze tussen hondenproducten”

Bedrijven

LED Design Holland voorziet jouw winkel of magazijn van functionele LED lampen

Sudderlappen, mager hacheevlees, een BBQ-pakket en verse kant-en-klaarmaaltijden: voor dit soort wekelijkse boodschappen gaan velen van ons steevast langs bij de slagerij om de hoek. Soms hebben we een lijstje bij ons, maar even zo vaak bedenken we in de winkel wat voor heerlijks we gaan eten. Gegrilde kippenpoten, een zelfgemaakte bruine bonensoep of eenContinue Reading “LED Design Holland voorziet jouw winkel of magazijn van functionele LED lampen”

Bedrijven

Hoe maak je effectief reclame?

We worden tegenwoordig aan een groeiend aantal prikkels blootgesteld. Van de promotionele Facebook advertenties, tot pop-ups en billboards. Alles om ons heen lijkt een reclameboodschap te hebben. Het is dan ook niet gek dat veel ontvangers steeds selectiever worden in het selecteren van waardevolle informatie. Artikelen worden gescand in plaats van gelezen, en flitsende reclameContinue Reading “Hoe maak je effectief reclame?”

Bedrijven

Sociaal media gebruik slotenmaker bedrijven Den Haag

Voor bedrijven is het tegenwoordig haast onmogelijk om maximaal omzet te draaien als ze niet op sociaal media zitten en dit geld helemaal voor dienstverlening bedrijven zoals de slotenmakers in Den Haag Veel slotenmakers over heel Nederland hebben de deur dicht moeten doen, omdat ze niet op tijd met sociaal media meegingen. Ze verloren steedsContinue Reading “Sociaal media gebruik slotenmaker bedrijven Den Haag”