Banen en opleidingen

Project manager

Project manager Jouw verantwoordelijkheden? Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de A – Z opvolging van het complex product development project, in samenwerking met diverse farmaceutische bedrijven.Jouw takenpakket bestaat o.a. uit: Afstemmen en uitwerken van alle stappen in het project, ondersteunen en verzorgen van goede communicatie met zowel interne als externe stakeholders Definieer enContinue Reading “Project manager”

Banen en opleidingen

Vastgoedbeheerder Syndicus regio Antwerpen

Functie Onze klanten zijn actief in makelaars en vastgoedbeheerders (syndicaat en beheer). Het zijn middelgrote kantoren die actief zijn in Antwerpen en het noorden van Antwerpen. Het kantoor heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt. Daarom werven we momenteel 2 extra medewerkers voor hen aan. Je bekleedt deze functie vanuit het kantoor vanContinue Reading “Vastgoedbeheerder Syndicus regio Antwerpen”

Banen en opleidingen

Vacature Operator Support & Logistiek – Boxmeer

Beschrijving functie Wil jij werken bij een van de grootste industriële bedrijven van Nederland in een hightech omgeving en jouw kennis en kunde inzetten om belangrijke hoogwaardige producten te maken? Wij bieden u een werkomgeving waarin u uw communicatieve vaardigheden kunt waarderen en uw eigen ideeën kunt presenteren over hoe u dingen beter anders kuntContinue Reading “Vacature Operator Support & Logistiek – Boxmeer”

Banen en opleidingen

Netwerk Engineer

Je voorziet klanten van expertise en expertise op het gebied van netwerken. Wat ga je doen?  -Je geeft klantenondersteuning en geeft technisch advies; -Je luistert naar de mening van klanten en helpt intern bij de voorbereiding van verschillende ontwerpen; – Ontwerp de netwerk- / beveiligingsinfrastructuur door middel van geschikte implementatiemethoden; – Probleemoplossing ter plaatse; –Continue Reading “Netwerk Engineer”