Re-direct
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten

Zie jij er ook ieder jaar opnieuw weer tegenop om jouw verjaardag te vieren? Vind je het steeds lastiger worden om het iedereen naar zijn of haar zin te maken? Heb je het idee dat men die standaard verjaardagskring inmiddels wel zat is en toe is aan iets vernieuwends? Zou je graag eens een verjaardagsfeest willen organiseren om nooit te vergeten? Lees dan even onderstaande drie tips. Zo hoef je niet bang te zijn dat jouw verjaardag de volgende dag alweer vergeten is en zal er zelfs over enkele jaren nog over gepraat worden. Lees snel verder!

Haal die disco naar huis

Aangezien jouw verjaardag een feestelijke aangelegenheid is mag je best uitbundig uitpakken. Haal bijvoorbeeld eens die disco naar huis. Met een goede speakerset, enkele discolampen, lekkere hapjes en drankjes en feestelijke versieringen zoals slingers en ballonnen heeft iedereen binnen no time de voetjes van de vloer. Creëer een dansvloer in het midden van de woonkamer door tafels en stoelen aan de kant te schuiven en jouw verjaardag kan eigenlijk al niet meer stuk.

Ga er op uit, ga wat doen

Een hele simpele manier om die beruchte verjaardagskring te vermijden is door er op uit te gaan, door wat te gaan doen met z’n allen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een dagje pretpark of dierentuin. Nu kan dit natuurlijk behoorlijk prijzig uitpakken wanneer je met een groot gezelschap bent. Gelukkig zijn er ook activiteiten te bedenken waarvoor je minder diep in de buidel hoeft te tasten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere zelfgemaakte picknick of high-tea. Of wat dacht je van een middagje of avondje bowlen?

Zorg voor een aandenken

Een leuk aandenken aan zo’n gezellige verjaardag doet het altijd goed. Met een workshop sieraden maken of schilderen bijvoorbeeld kun je jouw gasten hun kunstwerk na afloop van de workshop mee naar huis geven als aandenken. Of koop bijvoorbeeld een setje photobooth props waarmee je de leukste en grappigste foto’s kunt maken. Kies de mooiste foto’s uit, laat ze afdrukken en je hebt een leuk aandenken voor jouw gasten in handen.

 

https://www.slingershop.nl/